Ännu en hektisk helg!

Lördagen började med Zarah-kurs sedan stod Johnny och jag och sålde korv i Staffanstorp för bowlingklubben och sen på kvällen var det dags för julbord med samma klubb. På söndagen gick den mesta tiden åt att att fixa med ljusstakar och gardiner som jag inte hunnit innan. Skulle egentligen gått en runda på sta´n men skippade det för jag kände att jag behövde vila lite innan kvällens konsert med Cyndee Peters i Carolikyrkan.






Grattis Simon 17 år!

Igår fyllde vår lille son 17 år. Kalas hade vi söndags. Gästerna fick hålla sig på avstånd eftersom jag var/är förkyld :(  Han önskade sig bara pengar i present, han har nämligen upptäckt ett liv utanför hemmets väggar!






Minisemester

I fredags åkte jag, Johnny och Malin till Skövde och hälsade på Anton. Däruppe var det snö men tyvärr regnade den bort på lördagmorgonen :( Vi började vårt besök med att gå och äta lunchbuffé på Thai Palace (kan rekommenderas). Därefter stack vi hem till Anton och kollade på hans nuvarande lägenhet (får ny i januari). Där var det högt i tak, minsann! Sen åkte vi till ICA Maxi och handlade förnödenheter till kvällen, vi hade nämligen bestämt oss för att sitta hos Anton och titta på Idol. Vi sov på Scandic Billinge hotell, ett gammalt mysigt hus med atmosfär. På förmiddagen visade Anton oss runt på högskoleområdet innan vi fortsatte vår färd. Nästa stopp - Jönköping för att träffa syrran och Leila med familj. Vi gick en runda i skogen med Imma efter att ha fikat och följde en mysig stig. Synd bara att den ledde rakt in i någons trädgård. Pinsamt! På kvällen åt vi på Sir Simon`s. Oh, vad vi blev mätta! Där fick man mat för pengarna och gott var det också. Vi sov på Scandic Elmia hotell och det var ett trist ställe, stort och kantigt med låååånga korridorer, ingen charm alls. På söndagförmiddag åkte vi vidare till Ullared. Mycket folk som väntat men inga köer. Fick i alla falla handlat en del innan vi åkte hem och hemma var vi vid 20-tiden. Trötta men nöjda med vår helg, det var roligt att träffa alla!







I Smålands mörka skogar

I helgen har jag, Johnny och hundarna varit hos brorsan i Tokamåla. Skippade auktionen denna gång och tog det bara lugnt. Som vanligt fällde hundarna när vi var hos Lennart. Stackars distriktssköterskan som kom idag och skulle lägga om hans sår, tog av sig skorna och hade väl en hel matta på fötterna med sig ut!  Besöket var kort men nu ser vi fram emot att träffas till jul nästa gång






Alla helgons dag

Dagen började med ett strålande höstväder! Jag gick med Zarah till brukshundsklubben som är en promenad på 45 minuter. Väl där så skötte sig Zarah på bästa sätt :) Klockan tolv hämtade Elin oss och sedan blev det städning av nedervåningen för min del medan Johnny åkte iväg med Elin till Trelleborg för att titta på en bil som hon var intresserad av. När de väl kom hem igen åkte vi och satte ljus på våra nära och käras gravar. Sedan blev det som traditionen bjuder god middag med levande ljus och familjen samlad. Nästan. Anton åkte tillbaka till Skövde i måndags :(


RSS 2.0