Gästspel

Idag fick Anton hoppa in och spela i reservlaget på Baltiskan. Trots utebliven träning i två månader hade han bäst resultat - 212, 202, 180 och 182 p i de fyra serierna. Inte illa pinkat! Kanske det berodde på att hans fanclub (mormor, Irene och Kalle) var närvarande. Det har varit efterfrågan på bilder av Anton efter att han klippt sig så det kommer en här!





Hejarklacken!

Kursavslutning

Igår så var det dags för avslutning på Bettys kurs. Vi kom naturligtvis dit i sista minuten, jag som alltid är så noga med att komma i god tid annars. Jag sa att jag inte skulle förvåna mig ifall jag får startnummer 1 när vi nu var så stressade men vi hade tur och fick sista istället. Men det hjälpte inte ändå, jag kände redan innan att det nog skulle kunna gå kasst för Betty kändes så okoncentrerad och mycket riktigt så visade hon sig inte från sin bästa sida. Och hon som varit så duktig innan under kursens gång! Nåja, vad är väl en bal på slottet :) Sånt får man räkna med när man jobbar med djur, kan man inte ta det så får man skaffa sig en robot istället. Nu kämpar jag på med Zarah på hennes kurs som har sex gånger kvar.

Celebert besök

Ikväll kom Anton hem för några dagars "semester". Kan ni tänka er - tåget kom in tidigare än beräknat på stationen! Elin och jag satt utanför och väntade på att gå in för att vi var tidiga och helt plötsligt knackar Anton på rutan. Skall bli roligt att ha honom hemma igen:)


Anton demonstrerar att han är i behov av klippning

Loppis

Det har varit loppis för hela slanten denna helg. Sydsvenskan anordnade loppmarknad vid Europaporten. Kostade 500 spänn för två dagar, 375:- om man hade stjärnkort. Irenes Walle som har detta kort var hygglig och anmälde till mig så att det blev lite billigare. Tack för det! Jag stod tillsammans med Elin och morsan. Det var meningen att vi skulle ha ett bord men när bordet bredvid stod tomt och de erbjöd oss att hyra det för 200:- så slog mamma till och tur var det, annars hade vi inte fått plats med alla grejor. Vi fick sålt en hel del men har också mycket kvar som nu får gå till Emmaus. Trevligt hade vi i alla fall men ack vad vi blev trötta!


Yiippiieee!!!!!!

Kommer hem från jobb, trött och med huvudvärk. Går en liten runda med hundarna, kollar posten, ser att röntgenresultatet från SKK har kommit. BETTY ÄR FRI PÅ BÅDE HÖFTER OCH ARMBÅGAR!!! Så glad jag är!

Vilket ställe!

Åkte i torsdags med jobb till Marklunda utanför Osby där vi skulle ha vår planeringsdag (på fredagen). Vilket ställe, en riktig idyll! Själva huset var en gammal herrgårdsliknande byggnad i tre våningar med en massa rum. I källaren fanns ett stort gammalt lantkök med en ännu större matsal bredvid med långbord med plats för tjugo personer minst. Här borde man fira jul med hela släkten!


RSS 2.0