Det blidde Veberöd i alla fall!

När jag låg i sängen i lördagskväll så kom jag på att jag kanske skulle åka till utställningen i alla fall, Betty behöver ju träna. I och med detta fick jag en ny vän, en äldre dam som heter Margareta som också har en gul labbe, som tog kontakt med mig där jag satt i min ensamhet och vi pratade och hade trevligt hela dagen (ja, vi kom inte in i ringen förrän tjugo över två eftermiddagen!). Dessutom visade hon mig ett nytt utflyktsmål, Idalaskogen bredvid Veberöds brukshundsklubb. När vi kom hem var det bara till att åka direkt till Elin och hjälpa henne med flytt och städning. Jag var rätt mör på kvällen kan jag säga. Hur gick det då på utställningen? Jo, jag fick som vanligt höra att det är en jättefin tik jag har men att hon behöver mer självförtroende i ringen. Det är bara att inse att Betty tycker det här med utställning är pest! Trist med tanke på att hon är så snygg, javisst,  men det spelar egentligen ingen roll, hon är bra på så många andra sätt :)


Long time no see!

Det var ett tag sedan jag skrev nu men dagarna rullar på i rasande fart. Jag tänker nu berätta hur mina veckor ser ut så kanske ni förstår att det är svårt att hinna med. Förra lördagen var jag på bowlingmatch, Simon skulle spela i A-laget och började som reserv efter två serier. Det gjorde han med bravur - 199 p i "första" serien och 269 p i "andra serien"! I måndags var det kurs med Betty. I tisdags åkte jag till Kalmar med jobb för att titta på Reggio Emilia-förskolan Trollet, kom hem tolv på natten! I torsdags var det dags för kurs med Betty igen. Idag var det kurs med Zarah, skulle därefter åkt till svärmor men eftersom vi är förkylda allihop och svärmor blir väldigt dålig om hon blir smittad sköt vi upp besöket, istället har jag fixat med traderapaketen som ska skickas iväg och kollat alla mail m m. Får se om jag får ork till att sätta upp de nya gardinerna idag också men egentligen borde jag lägga mig och vila känner jag. Imorgon skulle jag egentligen till Veberöd och ställa ut Betty men jag tänker hjälpa Elin med hennes flytt istället, hon ska bo hos oss en månad nu :) På måndag är det dags för kurs med Betty igen. På onsdag ska jag iväg och ad/hd-röntga henne plus att de ska ta ett nytt bakt.prov från urinblåsan för att kolla ifall bakterierna har gett med sig. Håll tummarna! På torsdag ska jag åka till Marklunda utanför Osby med jobb och sova över där, vi ska ha vår planeringsdag där uppe. På lördag är det dags för kurs med Zarah igen och på söndag ska jag titta på Malin när hon tävlar fälttävlan. Ja, och så fortsätter det och däremellan ska jag hinna titta på Hem till gården! Hur har ni det själv?


Kursdags

Ja, så var kurserna på Burlövs brukshundsklubb igång. Var och visade upp vad Zarah kunde i onsdags inför lydnadsklass I kursen. Vi skulle delas upp i två olika grupper beroende på hur långt man kommit och vi kom med i den "duktiga" gruppen! Men jag var orolig för hur det skulle gå när vi först kom dit för Zarah blev helt stirrig när hon såg alla hundar, hon har ju inte varit ute på något sådant på två år. Men det gick bra som sagt var. Igår var det dags för Bettys allmänlydnadskurs. Det gick också jättebra men det kändes som att Betty nog kunde ha klarat att gå direkt till lydnadsklass I kursen istället men nu är det som det är. Ska bli roligt att ägna fritiden åt hundarna, har lagt körsång m m på is ett tag.

Restaurangbesök

Igår fick Johnny för sig att vi skulle äta ute så vi begav oss till favoritkinarestaurangen "Golden Horse" i Malmö. Där serverade den alltid lika trevliga Min och vi hade som vanligt kameran med oss.





Johnny äter stark soppa



Där har de såna här fina blommor i fönstren. Rosenskärm är dess namn

Malin på hästryggen

Nu har Malin bytat till stora hästar på Burf, det trivs hon förträffligt med. Det enda trista är att hon inte kom i samma grupp som sina kompisar. Dessutom rider hon tillsammans med vuxna nybörjare och det känns inte riktigt rätt eftersom Malin är en duktig ryttare. Får se om det går att ändra framöver.


RSS 2.0