Jul, jul strålande jul!

Så blev det då efter många förberedelser äntligen julafton! Jag började morgonen med att kräkas! Jag vaknade på natten och mådde jätteilla och var svettig men lyckades somna om så småningom men när jag sen gick upp vid sju kunde jag knappt göra någonting för att jag mådde så illa men till sist kräkte jag (jag som inte kräkt på massor av år och så blir det på julafton nästa gång!) och det kändes som en lättnad efteråt. Jag var trött och hade ont i magen resten av dagen (det blev inte mycket julmat för min del kan jag berätta) men jag kunde genomföra julfirandet och det är jag så tacksam över! God fortsättning önskar jag er alla!


Malin och Anton julpysslar!

Jag vilar medan resten av familjen får slita

Julmiddag som alla njöt av utom jag (fick faktiskt i mig lite potatis och skinka)

Årets julvärd på tv om tjugo år?

Paketleken

Nilssons kom och överraskade med julsång och paketlämning

"Men nä, jag skulle väl inte ha något!"

Betty trodde på fullt allvar att hon skulle få plats i soffan under paketutdelningen!

Ooops!

Avin från Vistaprint kom samma dag som jag mailat dem och grejorna var jättefina, detta måste jag säga till deras försvar, men jag håller fast vid att det är lurendrejeri med att gå ut med att det är så billigt eller rentavt gratis och sen lägger de på en massa avgifter så det blir mycket dyrare plus att det är väldigt kundovänligt att ha endast engelsk support.


Oh, vad störigt!

Jag beställde för ett par veckor sedan julklappar genom Vistaprint över nätet men grejorna har inte kommit än trots att det står att de blev skickade den 2/12. Jag betalade i förväg men än så länge är det bara etiketterna, som jag egentligen inte ville ha, som har kommit. Och när jag ska försöka nå dem så får jag till svar att det tyvärr bara går att få engelsk support för tillfället! Så nu får jag be Anton om att ringa för jag kan inte skälla på engelska. Där tänker jag inte handla fler gånger och varnar er andra för att göra det för de lägger på en massa avgifter så det blir mycket dyrare än vad de sagt från början :( Jag fick besked från skolan i veckan om att jag står som nummer tjugo i kön och nu börjar tvivla på om jag ska kämpa för att komma med, om det är värt att bli skyldig en massa pengar igen nu när jag nästan precis har betalat av förra skulden. Kanske jag ska försöka med chefens förslag och gå över till en annan avdelning innan jag bestämmer mig för att byta yrke. Jag kan ju söka jobb under tiden och kanske hitta något bättre så småningom. Men det ser ut till att bli en vit jul i alla fall :)

Bröllopsdag och födelsedag

Igår firade Johnny och jag 21-årig bröllopsdag (ja, det har redan gått ett år sedan sist). Först var vi i Johanneskyrkan och lyssnade på skön sång och musik av Malmö Högskolas elever som höll julkonsert för tionde året i rad. Efter det var det meingen att vi skulle gå och äta på antingen Bullen eller Jensens Böfhus men på båda ställena var det fullt och kallt var det att gå runt och leta så vi hamnade, som förra året, på Elyssé istället. Men det gjorde ju inget för de har god mat de med. Idag har vi firat Malin, minstingen, som fyller 16 år. Jag gick upp tidigt så att jag skulle hinna baka lussekatter innan hon vaknade för det visste jag att hon längtat efter. Favoritmaten blev också lagad lite senare på dagen. Kalas med släkten väntar vi med tills nästa helg efter födelsedagsgrisens önskan.


RSS 2.0