Glad påsk!

Varför är det inte helg fyra dagar i veckan alltid? Så skönt att bara jobba tre dagar i veckan, vilken utopi! Och vilket påskväder vi har har! Alla blad och blommor slår ut och fåglarna kvittrar och man kan gå i kortärmat och utan strumpor. I lördags hade vi lite påskfest här med Elin, Hanna, Perssons och dansk/tyskarna. Vi åt god mat, gick den traditionella tipsrundan, spelade Rappakalja och proppade i oss godis - m a o vi hade jättetrevligt! Kan man ha annat med sådana gäster?!


Flemming rättar till håret inför kameran

Töserna satt på undantaget

På väg till tipsrundan. Skulle frågorna sitta kvar trots blåsten?

Varför anses det ofint att skära av toppen på ägget med en kniv i England?


Jag med min alldeles egna chokladhare då Johnny lade beslag på den
goda chokladen vi fick av Elin

Invigning av min hammock

Tänk att det snart är sju år sedan jag fick mitt körsbärsträd!

Sä här pigga och lekfulla är hundarna klockan sex på morgonen!

Heja Bråhög!

Yippiee! Bråhög vann kvalmatcherna idag och har nu gått upp i division 1 inför nästa säsong och Simon fick 289 p av 300 möjliga i sin bästa serie :) Roligt!

Nu är den borta

Igår var jag hos ögonläkaren för att ta bort flärpen som suttit i ögats undre kant. Läkaren, som var mycket trevlig, sa att det bara var en vårtliknande utväxt som man kan få lite här och där med stigande ålder, men den skickades ändå för vidare undersökning för säkerhets skull. Det blev en riktig operation av det hela - läkare och syster med mössa på huvudet och jag med grön duk över ansiktet, tvätt med sprit, bedövningsdroppar i ögat, bedövningsspruta under ögat (aj, aj!), bortskrapning av flärp och sedan en stunds eftervak på en brits i ett annat rum. Men det hela gick bra och nu har jag ett blåmärke under ögat som kanske kan misstolkas men jag försäkrar - Johnny är oskyldig!

Loppis i vårvädret

Det blev mycket loppis i helgen. Scouterna hade sin årliga storloppis vid Jägersro i år, i samma  tält som det var hundutställning för ett tag sedan, och det innebär moppeavstånd för min del och därför så blev det besök både igår och idag (fast igår blev jag körd). I år vågade jag prata med syrrans gamla klasskompis Sören som håller i det. Två gånger till och med! Och det  blev mycket handlat - många vikingar till brorsan, många katter till Elin, cd-ställ till Ingvar, juldukar och glas till mig, en stooor rund samlingsmatta till jobb för 100 spänn (går på 2000:- ny)och lite till. Dessutom vann jag ett litet påskägg på lotteri, jag var lite rädd för att jag skulle vinna en av korgarna igen för då hade jag haft svårt för att få hem den. Och så har solen strålat hela helgen och det börjar bli grönt på buskar och blommor överallt:) Och så vann Bråhög kvalmatchen idag så de går vidare till matchen nästa helg:)

Restskatt - blääh!!

Fick brevet från Skattemyndigheten idag och läste att jag ska betala tillbaka 2200 spänn. Inte roligt! Har man en barnskötarlön på 75% så är det mycket pengar. Men det finns ju de som har det värre....


RSS 2.0