Anna var bäst!

Igårkväll åkte jag och Johnny och tittade på melodifestivalen och åt ostbricka (gott!) hos Jenny och Jörgen. De andra deltävlingarna hade ju inte erbjudit några höjdarlåtar förutom Pauline, så det var med förväntan vi tittade för nu skulle väl ändå de braiga låtarna komma. Det kom en - och där var vi rörande överrens - Anna Bergen-dahl! Hon var helt klart bäst och är den som har störst chans av alla i Globen att nå bra resultat i Norge. Men det tyckte jag om Sarah Dawn Finer också förra året men svenska folket röstade fram Malena Ehrmann som kom typ sist istället :( Nåja, vi få väl se hur det går. Bifogar även en bild på passionsblomman, som vi fick av Elin för några månader sedan, som nu börjat blomma för fullt!



 


Slagsmål

 

Idag var Betty med om sitt första, och förhoppningsvis sista, slagsmål. Vi gick till Gyllins innan jobb i det underbara vintervädret (sol, gnistrande snö och minusgrader). Väl där träffade vi Helen (Johnnys arbetskamrat) med Abbe, border terrier och Helen med Skilla, riesenschnauzer, och Essie, soft coated terrier. Skilla och Betty har alltid lekt med varandra men Betty brukar tycka att hon är lite bufflig så hon säger ifrån efter en liten stund. Det har hänt ett par gånger tidigare att Skilla då morrat åt Betty men när Helen sagt åt henne att sluta så har hon gjort det. Men denna gång fortsatte hon och började nafsa på Betty som gav tillbaka men låg underst och så höll de på en stund tills att Helen fick tag på Skilla och drog henne därifrån. Betty kom direkt till mig när jag kallade så hon ville ju inte bråka utan hade bara försvarat sig. Som tur var så nafsade de bara på varandra så det blev inga skador men det är ju tradigt ifall de inte kan umgås längre :( Nåja, vi får se hur det blir nästa gång vi träffas.


Snökaos kan innebära glädje också!

Tack vare snön, som de senaste dagarna orsakat kaos hos SJ bl a, får vi nu ha Anton hos oss några dagar extra :) Jag, Johnny, Malin och Elin följde med honom till stationen igår och bokade om biljetten medan Simon var hemma med Hanna. Efter det åt vi pizza (Malin tog bakad potatis) på Amanus. Senare på kvällen åt vi fastlagsbullar och spelade Sverigespelet. Och idag snöade det igen. Helt fantastiskt! Denna vintern kommer vi att minnas länge.....


Många födelsedagar!

Det är rena rama ketchupeffekten i mitten på februari vad gäller födelsedagar i släkten. Den fjortonde fyllde Anneli svägerska 50 år och den femtonde fyllde Andrietta 10 och Lennart 59 år och idag fyller Elin tjugotvå år.
Johnny och jag var i Helsingborg i söndags på 60-årskalas (50+10) och ikväll var hela familjen inklusive Anton, som kom hem igårkväll, och morsan och John hemma hos Elin och åt smörgåstårtor som Elin gjort själv. Gott!
Nu blir det inte kalas förrän Leila kommer ner i maj och firar sin 30-årsdag.






Nu är det förkylt!

Jaha, så var det dags för förkylning igen eller är det kanske den första som brutit ut på allvar nu? Är i alla fall hemma från jobb och det blev ingen kör igår och inget syföreningsårsmöte ikväll. Johnny är i Norge och jobbar denna veckan så jag är gräsänka. Var i Ullared i söndags med Elin, Malin, Simon och Hanna. Jag hade för avsikt att fylla på tuggbensförrådet men när vi kom dit så var den sorten jag brukar köpa slut! Hur irriterande var inte det? Så nu måste jag ju snart åka dit igen, hi,hi.  Nästa tisdag kommer Anton ner :) och stannar några dagar.




RSS 2.0