Provsvar, Simon 20 år och Zarah 7 år

I torsdags fick jag äntligen svar på vävnadsprovet som togs den 26/10. Allt såg bra ut :) ! I fredags fyllde vår lille Simon 20 år! Vi firade med pizzor från Amanos och prinsesstårta från frysdisken ! Hela lördagen gick åt till förberedelser inför kalaset som ägde rum i söndags. Vi firade Malin också som snart fyller 18 år. Jag hade bakat två sorters pajer och Elin fixade en god sallad till. Efter maten blev det en tipsrunda sittandes runt bordet med frågor som handlade om Simon och Malin. Familjemedlemmar deltog utom tävlan såklart! Minst antal rätt hade mamma och flest hade Nettan, Mickes flickvän, som bara gissade sig till svaren, ha, ha. Det blev ett trevligt kalas :) Idag fyller vår lilla Zarah 7 år. Tänk vad tiden går!
Simon 20 år!
'
Ja, jag fick en ny mobil! 
Malin blev lite avis 
 
 
 Mamma fick tröstpris
 
Mmm, choklad!
Malin fick en massa fina ljus från Imma
Elin ser lidande ut
Kusinerna slappar i soffan
Efter att gästerna gått blev det TP!
Löjliga familjen!
Lilla Zarah 7 år!

Många fikor blev det....

I måndags var det fika på kören. I tisdags var det fika med syföreningen. I onsdags fikade jag med Eva som jag normalt bara brukar träffa en gång om året men nu är hon sjukskriven så det blev liksom läge för en andra träff :) Först gick vi en runda på Sopstationen och kollade bl a in deras julsaker och sen tog vi bussen till Mormors bageri på Entré som har väldigt goda kakor och mackor, men ack så dyrt... I torsdags besökte jag Husie kyrkliga syförenings auktion i församlingshemmet och det blev naturligtvis en fika i pausen :) I fredags träffade jag äntligen min gamla kollega Ingela igen. Hon hämtade mig hemma och sedan körde vi till Burlövs center där vi gick runt och kollade i affärna samtidigt som vi snackade skit. Och så fikade vi. Inte! Vi åt faktiskt middag :) Igår åkte jag och töserna och femtiotusen andra människor till Ullared. Efter att ha letat parkering i tjugo minuter fick vi stå i kö i fyrtiofem minuter och när vi väl var inne och ville fika fick vi stå i kö till rulltrappan upp! Och det var naturligtvis kö till toaletten också. Sen blev det handling i trängseln några timmar tills vi ställde oss i kön ut. Puh! Men handlat fick vi :) Idag var det först bowlingmatch i Lund där Elin (bästa spelare idag :) ) och Anton spelade och sen blev det inte fika utan kinamatsbuffé men det var gott det också :)

Allhelgonahelg

I torsdagskväll kom jag äntligen iväg på den årliga fackelvandringen i Torup som jag läst om varje år men alltid missat. Jag gick med Mona från kören och regnet öste ner när vi begav oss dit men sen avtog det efterhand. Det blev en mysig promenad i alla fall. I fredags körde Elin mig till Sopstationen efter jobb där jag hittade en byrå till Malin och ett skåp till Simon. De kör hem möblerna för en hundralapp, billigare än att hyra släp. Och dessutom tar de möbler med sig härifrån som vi inte vill ha längre. Sen var det dags för en tur till stallet, Elin fick rida för Malin eftersom hon var i Uddevalla. Igår ösregnade det på morgonen men när det var dags för Gyllinsrundan kom solen fram :) och den sken så fint när jag åkte till Husie kyrka för att sjunga på eftermiddagen. Mamma kom och lyssnade, det blev en fin gudstjänst med både sång och fin musik från Minerva stråkkvartett. Utanför stod Johnny och pojkarna och väntade med bilen och sen bar det av till kyrkogårdarna i S Sallerup, Limhamn, Östra och Pauli där vi satte ljus för de vi minns och saknar. Mamma satt kvar i bilen när vi skulle sätta ljus vid minneslunden i S:t Pauli. Johnny låste bilen för säkerhets skull, det kan ju komma lite otrevliga typer i det området, och sa till henne att hon var tvungen att sitta stilla annars kunde hon utlösa larmet. När vi gått en bit så börjar larmet tjuta, stackars mamma skulle bara rätta till bältet! När vi var färdiga bar det av hemåt och sen blev det en god middag som Johnny lagade, helt enligt traditionen :)
Fackelvandring i regnet
Dropparna hängde kvar på bären efter morgonens regn
Hittar ni Zarah?
S Sallerups kyrka by night. Anton syns nere i högra hörnet
S:t Pauli minneslund

RSS 2.0