Elin 23 år!

Igår firade vi Elin en dag för tidigt eftersom hon jobbar ända till åtta idag. Vi tjuvstartade egentligen redan i lördags då Elin bjöd hem oss på middag och efteråt var det tänkt att vi skulle bowla men när vi kom till bowlinghallen strax innan fyra, vi hade bokat banor till kl fyra, så satt det en lapp på dörren "Öppnar kl 18.00" så vi fick snopna och besvikna åka hem till Elin igen. Det blev filmvisning - "Bröderna Karlsson" - med glass till istället :) Elin ringde hallen vid sex och frågade om vad som hade hänt och då visade det sig att han som skulle ha jobbat blev akut sjuk och ersättaren kunde inte komma förrän kl sex. Sånt händer men det var lite trist för oss som stod där laddade:( Nåväl, igår blev det god middag igen och även denna gång var det Elin som stod för matlagningen. Vi hann även med lite tårta och en titt på gamla fotografier innan det var dags för Elin att åka hem och lägga sig inför sin nästsista arbetsdag på Lutz. Och jag själv hade varit färdig för sängen ett bra tag vid det laget, är hemma från jobb p g a hosta och halsont och lite till.

Elin skålar i våra nya glas

Glad gubbe I

Glad gubbe II

Fynd och kaos på jobb!

Igår åkte jag till MAS efter jobb för att kolla om deras ortpedtekniska verkstad hade de inlägg som jag behöver men de hade bara sådana som kostar skjortan om man inte har remiss:( Jag körde vidare till Skomagazinet men de hade inte heller sådana. Jag har frågat på några andra ställen innan också men de finns ingenstans. Hur kan man nu rekommendera en patient att köpa T-pelott med helsula utan att säga var man kan köpa dem? Nu har det gått två veckor sedan jag var hos sjukgymnasten och han ringde mig igår för att höra hur det har gått. Han förväntade sig väl att jag skulle svara "oh, det känns jättebra nu!" men jag sa som det var att det inte har hänt någonting eftersom jag inte fått tag på några inlägg. Han svarade att han visste att det var svårt att hitta men han hade en patient som nyligen hittat ett ställe som sålde sådana så han skulle fråga henne om var det var. Han rekommenderade mig dessutom att kolla på "Lekande lätt" vid Värnhem men jag har precis varit inne på deras hemsida och de säljer inte några inlägg alls. Suck! Jag stack i alla fall till Jägersro center efter min misslyckade inläggsjakt igår för jag skulle se om jag kunde hitta jeans till Simon. Jag stannade till vid Dressman när jag såg deras Rollins Stones t-shirts och kom på att jag skulle ju köpa en sådan till brorsan som fyller 60 år på tisdag. Det kom fram en expedit som hjälpte mig att välja och när jag gjort mitt val så frågade hon om jag inte kände någon som behöver jeans för de hade kampanj på dem nu för endast 149:-. Så glad jag blev! Här fick jag tag på tre par jeans till Simon för endast 450 spänn sammanlagt! Och efter det gick jag in på Din sko för att kolla om de hade några Eccoskor som skulle kunna vara bra för mina fötter och då hittade jag ett par promenadskor för endast 500:-. Vilken fynddag! Mindre roligt var det på jobb idag. Camilla som började på min avdelning i augusti sa upp sig och hon har bara en månads uppsägning eftersom hon jobbat mindre än ett år. Så nu slutar två personer på storabarnsavdelningarna i mars (Emma också på Bamse). Hur ska detta sluta? Och jag som tyckte att det funkade hyfsat för tillfället. Det känns som att de borde lägga ner hela stället och starta upp något helt nytt med helt ny personal. Men ikväll kommer i alla fall Anton hem för att stanna i 10 dagar :) Och imorgon firar vi Elin :)

Stackars Elin!

Igår fick Elin besked om att hon inte får jobba kvar på XXXLutz. Det är många som får gå och dessa människor har slitit så för att få igång stället men nu behövs de inte längre. Dålig stil! Men jag tror att Elin är ämnat för något annat, någonstans finns drömjobbet och väntar. Nu hade det varit läge för miljonvinst på Lotto- tänk vad vi hade kunde starta upp du och jag, Elin! Kram på dig!


RSS 2.0