Oj, som jag rensar!

Nu har jag gjort megarensning i källaren! Jag insåg att jag har inte plats till all jultextil längre, det mesta ligger dessutom kvar i pannrummet när det är dags för julpyntning, så onödigt! Nu ska jag försöka sälja det på Tradera. Och som om det inte var nog med denna rensning så fick jag ett ryck och började rensa bland loppissakerna också. Jag insåg att jag förmodligen aldrig kommer att få den där kuriosabutiken som jag länge velat ha, inte heller kommer jag iväg på någon loppis så varför ska då allting ligga och ta plats i källaren? Nu står det tolv lådor och åtta kassar!! i källaren och väntar på att bli transporterade till kyrkans loppis dit jag skänker alltihop!!

Glädjen över en ny dammsugare!

På TjugondaKnut fyllde lilla mamma 86 år. Jag hade egentligen tänkt ge henne en påfyllning till mobilen som jag visste att hon ville ha men när jag gick där på ICA Maxi dagen innan så hittade jag på fyndavdelningen en dammsugare som varit visningsexemplar och då kom jag ihåg att hon sagt i julas att hon skulle vilja ha en ny dammsugare så, sagt och gjort, dammsugaren hamnade i kundvagnen! Det var en Philips liggande i orginalkartong och när jag kom hem så kollade jag så att allting fanns med och det visade sig att den var i nyskick! :) Dagen efter åkte jag, Elin, Simon och Malin till mamma och överlämnade det stora paketet och hon blev så glad när hon såg vad det var :) Jag hjälpte henne att sätta ihop den och sen blev det en provdammsugning innan vi fikade. Så glad jag är över att jag hittade denna perfekta present! :)
 

Nyår och U23

Nyårsafton. Först på förmiddagen klippte jag,Johnny och Simon oss på Segevång och sen så åkte jag, Elin och mamma och hälsade på Lennart på sjukhuset. Han var betydligt piggare idag :) Inför kvällen hade vi tänkt oss att åka till Golden Horse och äta som vi gjort en gång förut men de hade stängt så Johnny fick ta en snabbtur till Maxi och handla ingredienser till vår gamla klassiker lövbiff med vitlökssås :) Den blev väldigt stark såsen kan jag säga! Malin åkte på fest uppe i stan efter middagen. Vid tolvslaget stod hon på en balkong och tittade på raketerna, då tappade hon sin mobil två våningar ner men tur i oturen så hamnade den på en markis utanför affären under. Själv så åkte jag med Johnny och pojkarna till Elin och John och tittade på deras fina bautaraketer de hade köpt. Igår åkte Johnny och jag med Simon till Hässleholm där han skulle tävla i U23. I fjärde serien fick han ett sådant flyt - det blev strike på strike ända tills de sista rutorna som blev nio spärr och seriepoängen blev hela 267 av 300 möjliga! Bra jobbat Simon!
 
 
Bildbevis!

RSS 2.0