Semester!

Avslutade arbetet igår med att få en jättefin bukett och en fin porslinskopp som jag kan ha som min personliga tekopp av mamman till pojken som jag arbetar med  :) Utanför förskolan stod vår bil med delar av familjen väntandes på mig - Ullared nästa! Vi hade som mål att komma fram vid tretiden men vi hann inte längre än till Lomma där det var stopp efter en olycka som skett minuterna innan. Där blev vi stående i ungefär en timme, suck! Så var det med den tidsplaneringen, men det var ju trots allt värst för den/dem som råkat ut för olyckan såklart! Medan vi stod där så började det ösregna och det gjorde det hela vägen tills vi kom in i Halland. Väl framme kvart över fyra så dumpade Johnny av mig och Elin och körde sen vidare till Göteborg där nästa dumpning skulle ske, nämligen av Joacim och Malin följde med och sa hej då. Det blev lite stressigare handling än vad vi hade tänkt men närmre halv nio var vi i alla fall ute vid bilen igen och då hade det börjat ösregna där också. Och det gjorde det i princip hela vägen ner. Jag är mycket tacksam för att vi inte råkade ut för vattenplaning! Vid halv elva var vi hemma trötta och dana med 6 fulla kassar att packa upp men det fick vänta...

Midsommar

Igår var det livat i holken! Vi satt tjugo pers runt långbord i vårt vardagsrum, trångt men hjärtligt :) Vi brukar ju fira midsommar uppe hos Lennart men eftersom Johnny inte skulle komma hem från Kiruna förrän på torsdagskvällen så bestämde vi oss för att fira hemma i år. De hade lovat regn så det var lika bra att ställa in sig på att sitta inne och äta. Elin tyckte att vi skulle sitta vid samma bord allihop så jag möblerade om och fick till det till slut även om vi fick sitta som packade sillar! Jag klädde midsommarstången på morgonen, använde kvistar från syrenhäcken som ändå behövde klippas och gick sedan runt i trädgården och plockade många fina blommor och dekorerade med, den blev så fin! Eftersom vi inte skulle vara ute och dansa runt stången så spände jag fast den i trappräcket utanför dörren så att våra gäster kunde se den när de gick in.


Persson - glad som en lärka

Johnny blev sååå glad för sin midsommarpresent, en kroppsstrumpa modell svensk flagga!

Annika och Jonas tar för sig av jordgubbarna

Elin och John firade med oss för en gångs skull :)

Mamma och några av Persson/Larssons telningar

Malin läser tipsrundefråga bredvid den pampiga blomman vi fick av Annika och Jonas

Simon ser finurlig ut


Nationaldagsfirande

Jaha, så har man varit med om sitt första nationalsdagsfirande IRL! Jag, Johnny, pojkarna och Malin åkte till Storgtorget efter att ha ätit thaimat på Entré. Solen den sken och det delades ut gratisflaggor som jag naturligtvis tog emot och satt och viftade frenetiskt med :) Det blev allehanda uppträdanden, bl a av Malmöflickorna och Husarerna och vi sjöng Du gamla du fria så det stod härliga till. Till sist kom Jessica Andersson och sjöng en massa covers, då gick vi hem!

Anton var måttligt intresserad


RSS 2.0