England, Malin 20 år och julen 2014

Det var hostigt och snorigt och täppt i näsan när det var dags för vår silverbröllopsresa men efter ett besök på kvällsmottagningen med penicillinkur som resultat kvällen innan kom vi iväg till England till slut. Och jag har därmed flugit två gånger! Vi kom hem lagom till Malins 20-årsdag. Tänk, vår minsting har blivit stor! Kalas blev det dagen efter på Luciadagen. Elin lagade en trerätters middag a´la Kina och den blev väldigt lyckad :) Sen rusade tiden iväg mot jul och vi hade bestämt oss för att prova att inte ha några julklappar i år, endast till paketleken, men jag handlade några i alla fall! Känns ju tradigt utan :( Vädret var ju inte juligt med sitt eviga regnande men, tänk, på juldagsmorgon så började det snöa! Precis lagom till julottan i Tottarps kyrka som jag begav mig till tillsammans med Mona. 
 
I Londontaxin på väg till hotellet
Jenny och Jörgen hoppade av glädje över att vårt hotell var så fint. Eller var det för att hålla värmen?
På julmarknad i Hyde Park 
Oxford
På väg in till ett av kommissarie Moorse favoritställe TheTurf Tavern
Silverbröllopsmiddag på The Mitre
Malin 20 år! Hon har sin nya Londonmössa på sig :)
Tekla är nyfiken på Malins presenter
Årets julbord
Elin är på väg att ställa julketchupen på bordet
Simon skriver rim
Och Anton likaså
Kalle Anka
Spänd väntan inför paketleken
Anton fick megapaketet som visade sig innehålla en mjukglassmaskin!
Och så gottebordet
Snö!
 
 
 
 
 
 

Många födelsedagsgrisar och jag hostar fortfarande..

Nu har jag snart varit sjuk i fyra veckor :( Jag har varit hos vårdcentralen tre gånger men de säger att bronkiten beror på virus och den kan man ha i flera veckor :( Det jobbiga nu är förkylningen som satt sig i näsan, ska ju flyga till London om ett par dagar och vill inte få superlock för öronen! Och näsdroppar är ju inte bra att ta hur länge som helst. Ja, ja, jag håller tummarna för att allt ska gå vägen så att jag kan njuta av min Englandsresa! 
För två veckor sedan fyllde Simon 22 år :) och det blidde ett litet kalas med smörgåsbuffe´ hemma hos oss. Några dagar senare fyllde Zarah 9 år och dagen efter fyllde John 31 år. Honom var det tänkt att vi skulle fira med middag tillsammans med Johns föräldrar på helgen men på lördagen kunde inte dem så middagen blev på söndagen istället men då kunde inte jag och Johnny :(, vi hade redan lovat bort oss till Karin från kören som bjudit hem oss på adventsfika. Men Simon och Malin kom och firade i alla fall :) I fredags var det dags för Johnny att fylla år. Det blev familjemiddag som vi avnjöt innan en väldigt kladdig schwarzwaldtårta kom fram.
Simon 22 år!
Bilderna fick tas med Elins mobil eftersom min kamera är sönder 

 

 

RSS 2.0