Och så är januari snart slut....

Nu har jag jobbat i tre veckor på Kvistofta och det känns bra. Pojken som jag arbetar med är en kär kille med klassiskt autismbeteende. Jag har använt dessa första veckor till att lära känna honom (och han mig) och börjar nu så smått lägga in lite IBT-träning (Intensiv Beteende Träning). Det känns lite konstigt att gå hem efter fyra timmar när resten av personalen måste jobba några timmar till men jag får försöka att inte tänka så, som syrran säger - min tjänst är ju sådan. Här hemma rullar det på som vanligt -  Simon har börjat på Komvux, Malin är gift med sin dator, hundarna löper, Johnny jobbar och sliter (det verkar som att han är oumbärlig där), bowlingmatcher på helgerna och så lite spagetti och köttfärssås däremellan. Precis som i vilken familj som helst, eller?!

Hej igen Kvistofta!

Nu har jag äntligen fått tummarna loss och börjat på en ny arbetsplats! Jag har nu påbörjat inskolningen av den autistiska pojken Magnus som jag ska ha hand om fyra timmar om dagen. Det känns som att det skulle kunna bli bra detta, hoppas att jag har rätt!

Gott nytt år!

Nyårsafton började kallt med frost och sol, så fint! Men tyvärr smälte det bort framåt lunchtid, vi ska tydligen inte ha någon vinter i år, suck. Vårt firande blev väldigt lugnt, det var bara Johnny, jag och pojkarna. Och så hundarna såklart! Vi åt lövbiff med klyftpotatis och vitlökssås efter Antons önskemål. Det var bra program på tv så efter maten blev det soffan. Vid tolvslaget gick vi ut och tände våra raketer som var väldigt få i antal i år. Sen blev det sängen för mig medan de andra nattmänniskorna stannade uppe ett tag till. Nyårsdagen började med långrunda med hundarna i ösregn! På eftermiddagen kom mamma på middag, helt oplanerat. Trevligt!






RSS 2.0